color_stroke_top

Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98 37 19 88    

E-mail: induflex@induflex.dk

Akryl smykker

Induflex producerer akryldele til smykker til en lang række designere i Danmark og udland. For os er udgangspunktet altid et oplæg fra designeren - herefter benytter oftest vi lasere til at skære smykkerne ud af akrylplader. Eventuelt med en efterfølgende gravering af overfladen eller varmebukning. 


Vi har samlet et par gode råd på siden her, hvis man gerne vil designe sine egen kollektion.


Materialer 

Akrylplader leveres i tykkelserne:
1, 1.5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 15 og 20mm.

Det er ofte 3mm akryl, der anvendes til øreringe og halssmykker, fordi det leveres i utal af farver, effekter og overflader. I øvrige tykkelser er udvalget af farver langt mere begrænse


Vi har altid et stort udvalg 3mm akryl på lager - 40 forskellige farver. Det gør det muligt for at få leveret et ret relativt lille styk-antal i den valgte farve, uden at du skal købe og betale for fragt af hele plader fra udlandet. Akryl leveres også til os, som rundstænger, i forskellige diameter, der eksempelvis kan varmeformes og bruges som vedhæng. 


Produktion

Laserskæring af akrylplader er næsten altid en del af produktionen - og ofte den primære proces. Vi har her i huset Nordeuropas største kapacitet på lige præcis laserskæring. Laserskæring fordrer  da som eneste proces. F.eks. kan der laves smykkevedhæng der kun er få millimeter i diameter. 


Lasergravering

Lasergravering er i princippet en svag laserskæring, der kun lige berører overfladen. Den kan ofte laves samtidig med selve laserskæringen og er derfor relativ billig, hvis den kun laves på ene side af akrylen. De fleste farvede akrylplader, spejlakryl og radiant akryl giver meget flotte resultater. 


Varmeformning

Akryl bliver blødt når det opvarmes til 145 grader. Det giver en unik mulighed for at give smykkerne forskellige former. Vi varmeformer emner i vores specialbyggede ovn og forme. 


Folie & digital print

Hvis det ikke er muligt at finde en akrylplade i lige præcis den farve der ønskes, kan pladerne pålægges en klæbede folie på en eller to sider. Det giver gode resultater i laserskæringen, men smykkerne kan ikke varmeformes eller bukkes efter påsætning af folie, da folien ikke kan strækkes.  


Et andet alternativ er at digitalprinte mønster eller motiv direkte på akrylen. Digitalprint har den samme begrænsning som folierne - og kan ikke varmeformes eller bukkes, da printet kan ikke strækkes.


Tegning & filer

Smykkedesignet er helt op til dig, men skal vi hjælpe med fabrikationen, skal der sandsynligvis laves en computertegning. De fleste designere har hver især deres foretrukne computerprogrammer, men vi kan også arbejde med papirstegning/skitse. 


Mange designere starter med skitser på papir og laver det endelige design på computer i eksempelvis Adobe Illustrator. Den færdige fil sendes så til Induflex, hvor den bruges til f.eks. at generere skære- eller graveringsprogrammer til laserne. For yderligere information kontakt os på induflex@induflex.dk

 


Laserskåret akrylsmykkeIS_Udsmykning_UroD_smykke_hjerteringD_smykker_fugl


Induflex A/S    

Hagensvej 25    

9530 Støvring


Tlf: +45 98371988    

induflex@induflex.dk

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
Elite_Maerkat_200
YOU THINK IT, WE SHAPE IT
hollow-cut-facebook
hollow-cut-instagram
hollow-cut-youtube
hollow-cut-linkedin